Het leukste van het web – week 14

2 mannen geboren in 1918(!) gaan de strijd met elkaar aan tijdens een hardloopwedstrijd, in het Zwitserse voetbal werd een bijzondere variant van een vrije trap getest en in Amerika steelt een klein jongetje de show tijdens een concert. Deze filmpjes en meer kunt u vinden bij 'Het leukste van het web' van deze week.

Seniorlympics

2 mannen geboren in 1918(!) gaan de strijd met elkaar aan tijdens een hardloopwedstrijd. De twee krasse knarren maken er een spektakel stuk van waarin de heren nek aan nek over de finish gaan. Bekijk de bloedstollende race in het volgende filmpje.Beste vrije trap ooit

Tijdens vrije trappen in het voetbal is het gebruikelijk dat de tegenpartij een muurtje van verdedigers neerzet om het zo moeilijker te maken om de bal in het doel te krijgen. Dit Zwitserse team heeft daar een tegenvariant op bedacht. Ze laten twee van hun eigen spelers op hun knieën plaats nemen voor de muur van de tegenstander. Het idee is om de keeper het zicht op de bal te ontnemen. Enige oefening kan echter geen kwaad.Trein naar Kluisteren

De Nederlandse Spoorwegen moeten er voor zorgen dat een reiziger zo min mogelijk vertraging heeft. Of de treinen precies op tijd rijden is dan minder belangrijk. Dat stelt PvdA-Kamerlid Duco Hoogland vandaag. Of de man in het volgende filmpje uiteindelijk zonder vertraging op zijn werk verschijnt valt te betwijfelen.


Jonge dansheld

Het hoogtepunt tijdens een concert in Amerika kwam niet van de optredende band zelf maar werd verzorgt door een klein jongetje uit het publiek. Tijdens de pauze van het concert stal de jongen de show door helemaal los te gaan op het nummer sexy and i know it. Na zijn dansshow krijgt hij van het publiek een luid applaus.


U verliest uw lading

Het koude weer lijkt eindelijk plaats te maken voor echt lenteweer. Nog een weekje en het kwik blijft langdurig boven 0. Op de valreep nog een grappig filmpje over de vrieskou om de koude periode met een lach te beëindigen.


Streaker

U kunt ze wel, de grappenmakers die het leuk vinden om tijdens sportwedstrijden naakt over het veld te rennen. De man in het volgende filmpje slooft zich uit ten overstaan van zijn vrienden door naakt over een tennisveld te gaan rennen. Leuk idee? De uitvoering is in ieder geval enorm lachwekkend. Al had de man het zelf waarschijnlijk anders in gedachten.Zelf iets leuks tegengekomen?

Bent u zelf een leuk fragment of een fascinerende foto tegengekomen op het web? Vul dan onderstaand formulier. Wellicht dat uw inzending volgende week terug te vinden is in deze rubriek.
Auteur 
  • Redactie