Het Leukste van het Web - week 5 - 2017

We hebben weer een selectie gemaakt van de leukste filmpjes van het web. U ziet bijvoorbeeld een stelende kat, een olifant die afval opruimt en een man die met één hand het nummer Sultans of Swing kan spelen op zijn gitaar. Veel kijkplezier!

Olifant ruimt afval op

Het is een grote ergernis: afval op straat. Soms ligt het nog geen meter van een prullenbak af en dat allemaal omdat sommige mensen niet de moeite nemen om het gewoon op te ruimen. Het blijkt dat olifanten het beter kunnen.

Sultans of Swing, maar dan met maar één hand

Kent u het nummer Sultans of Swing van Dire Straits. Deze man kan dit nummer heel goed opvoeren met zijn gitaar. En dat met maar één hand. Zou Mark Knopfler hem dit op deze manier na kunnen doen?

Stelende kat

Deze kat en hond liggen braaf samen te slapen. Nou ja, slapen... de kat doet alleen maar alsof hij/zij slaapt om het eten van de hond te kunnen stelen.

Een zingende papegaai

Kijkt u wel eens Spongebob met uw kinderen of kleinkinderen? Misschien is het dan maar beter als u geen papegaai in dezelfde kamer hebt, want voor u het weet neemt de vogel het liedje over en moet u dat altijd aanhoren.

Originele oplossing voor lang zijn.

Wat doet u als u te lang bent om fatsoenlijk op een fitnessapparaat te kunnen staan? Precies, u haalt gewoon een van de platen van het systeemplafond weg. Een originele oplossing.