Nieuwsgierig naar een cruise? Kom naar Amsterdam!

Wie van plan is om ‘ooit nog eens’ een cruise te maken, vindt komend weekend – 21 en 22 oktober – inspiratie en informatie op het Cruise Event in Amsterdam.

In de nautische sfeer van de Passenger Terminal Amsterdam vlak bij het Centraal Station zijn alle rederijen aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook Plus Cruises is aanwezig om informatie te geven over onze zee-, rivier- en fietscruises, en over de speciale Plus Lezerscruise die in 2018 naar IJsland en Groenland gaat.

Ook worden ook diverse films vertoond die laten zien hoe een cruise eruit ziet. De luxe rederij Holland America Line heeft een eigen presentatieruimte waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience beleven. Bij Hapag-Lloyd stappen bezoekers virtueel aan boord. Een voorproefje van het entertainment aan boord krijgen ze met de dinnershow Pandora, die drie keer per dag optreedt.

Cruisevakanties worden steeds populairder, en de keuze is enorm. Van een zeilcruise langs de Kroatische kust tot een expeditiecruise naar de Zuidpool of een luxe vijfsterrencruise in de Middellandse Zee of het Caribisch gebied. Het heeft vele voordelen: je ziet veel in alle comfort, want je hoeft niet met koffers te slepen. Je houdt overzicht over je uitgaven want vrijwel alles is inbegrepen, en er is meestal een groot aanbod aan activiteiten aan boord.

Tickets voor het Cruise Event kosten € 10 aan de kassa. Kinderen t/m 17 jaar krijgen gratis toegang. In de voorverkoop kosten kaarten € 7,50, te bestellen via www.cruise-event.nl.