PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Wat is uw mooiste vakantie ooit?

27 september is de Dag van het Toerisme. Wij vroegen Pluslezers wat de meest indrukwekkende reis is die ze ooit hebben gemaakt. In deze video ziet u de verrassende antwoorden.

Voor de een ligt de mooiste vakantiebestemming om de hoek. Parijs, Gran Canaria of een van de Griekse eilanden. Anderen kiezen een verre reis als favoriet. Thailand, Bali en Kenia horen we opvallend vaak uit de mond van 50-plussers. Naast de vraag over 'uw mooiste vakantie ooit', vroegen we mensen waar zij graag nog eens heen zouden willen. 

Welke reis heeft bij u veel indrukken achtergelaten? Laat het ons hieronder weten!

Reactie toevoegen

12 Comments

Door E. Prince (niet gecontroleerd) op za, 7-10-2017 - 11:18

Mijn mooiste vakantie was op het eiland Corsica. Met de auto op de boot er naar toe ( kleine cruise) en een week in het noorden en een week in het zuiden vertoeven. Schitterend.

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 28-9-2017 - 16:10

Fietsvakantie in Thailand,CHINA,Cambodja en Laos,heerlijk drie weken fietsen

Door C. BREESTRAAT op do, 28-9-2017 - 14:08

Mijn mooiste vakantie tot nu toe was een reis naar Zuid-Afrika. Half augustus tot half september als Namaqualand in bloei staat. In de west- en noordkaapprovincie zijn in die tijd op verschillende plaatsen heel veel bloemen. Een voorwaarde voor uitbundige bloei is voldoende regen in de maanden hiervoor ( wintertijd daar).
Wij hebben genoten, samen in een stevige huurauto, met vooraf gereserveerde accomodaties trokken we rond. Prachtig!

Door S. Van Doesburg (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 11:01

Voettocht door Nepal, ik 59,mijn man 64.
Lang geleden. Maar dankbaar voor de herinnering.
Vele mooie vakanties daarna. Nu is onze tuin ons vakantieplekje, , samen met al onze fotoboeken en films. (Inmiddels 84 en89). Advies: doe vooral wat je nu doen kunt, stel plannen niet uit. Geniet van elk moment.

Door S. Van Doesburg (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 11:01

Voettocht door Nepal, ik 59,mijn man 64.
Lang geleden. Maar dankbaar voor de herinnering.
Vele mooie vakanties daarna. Nu is onze tuin ons vakantieplekje, , samen met al onze fotoboeken en films. (Inmiddels 84 en89). Advies: doe vooral wat je nu doen kunt, stel plannen niet uit. Geniet van elk moment.

Door H.G.Potuyt (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 11:00

Mijn mooiste vakantie was naar Israël

Door Gabriele Moll (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 09:21

Mijn reis naar en door AUSTRALIE is de mooiste reis van mijn leven geweest,en i zou het graag nog een keer overdoen,maar dan langer..........

Door M vd Velde (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 09:16

Schotland was mijn mooiste reis ooit.
De natuur is prachtig, hoge bergen, veel meertjes en kleine wegen, waar de koeien en schapen gewoon naast en op de weg lopen.
Als het lukt, ga ik zeker daar nog een keer heen.
En erg leuke kleine campings. Rust.

Door SPN_6554685 op wo, 27-9-2017 - 04:13

VAKANTIE OP BALI WAAR WIJ OP ÉÉN DAG DRIE CEREMONIEN HEBBEN MEEGEMAAKT:
TWEE OFFERFEESTEN EN ÉÉN LIJKENVERBRANDING OP HET STRAND!!!!!

Door C.Verburg (niet gecontroleerd) op wo, 27-9-2017 - 02:15

Een rondreis door Ethiopie was geweldig. We hebben een auto met chauffeur genomen want zelf rijden is lastig vanwege een gebrek aan bewegwijzering.