Workshop tuinfotografie van Modeste Herwig

Wilt u zelf schitterende foto's maken van prachtige bloemen en planten, in uw tuin of daarbuiten?  U kunt nu als Pluslezer deelnemen aan de workshops tuinfotografie van Nederlands bekendste tuinfotograaf Modeste Herwig. U doet toch ook mee?

Missing media-item.Kom naar de leerzame en gezellige workshop tuinfotografie van Modeste Herwig in de schitterende, 8 hectare grote Botanische Tuinen te Utrecht!


Modeste Herwig heeft geruime tijd voor Plus Magazine en de Plus Tuinen Special gewerkt.
 

Workshop Tuinfotografie

Missing media-item.Wilt u ook een succesvolle tuinfotograaf worden? Prachtige foto's maken van bloemen en tuinen? Doe dan de workshop bij Nederlands bekendste tuinfotograaf Modeste Herwig in de prachtige, 8 hectare grote Botanische Tuinen te Utrecht.
Met haar jarenlange ervaring als achtergrond geeft Modeste Herwig alle tips & trucs voor het maken van schitterende foto’s van tuinen en bloemen. In ruim twintig jaar heeft Modeste 35 tuinboeken gepubliceerd, waarvoor ze zowel de tekst als de foto’s zelf heeft verzorgd. Daarnaast verschijnen haar foto’s zeer regelmatig in toonaangevende binnen- en buitenlandse tijdschriften.

Programma 
10.30          Ontvangst met koffie en gebak
11.00          Introductie tuinfotografie met foto’s van Modeste
11.30          Aan de slag met een opdracht in de tuinen
12.30          Uitgebreide lunch
13.00          Aan de slag met een opdracht in de tuinen
14.30          Bespreking van de foto’s
16.00          Einde workshop

Missing media-item.
 
Praktische informatie
Data
. De workshop Tuinfotografie van Modeste Herwig wordt in 2011 gehouden op zaterdag 20 augustus, zaterdag 17 september of zaterdag 8 oktober in Utrecht. U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen
De cursusprijs bedraagt € 110,-. Dit is inclusief entree tot de tuinen, koffie met gebak, een uitgebreide lunch, middagthee én een syllabus met een waarde van € 15,-.
Missing media-item.
Camera: U heeft een digitale camera met geheugenkaartjes nodig en een statief. NB Bij voorkeur een spiegelreflexcamera!
Locatie: De workshop wordt gehouden in de Botanische Tuinen Utrecht, Budapestlaan 17 te Utrecht. Voor meer informatie over de tuinen en een routebeschrijving: www.uu.nl/botanischetuinen.

De cursus kan ook bij slecht weer doorgaan omdat we de beschikking hebben over de kassen van de Botanische Tuinen.

Missing media-item.

Meer informatie of inschrijven

U kunt zich niet meer opgeven voor deze workshop.

Auteur 
  • Redactie