Plus Adventskalender: Maak alléén vandaag 12x kans op een Jan van haasteren kerstcadeautjeslegpuzzel van Jumbo t.w.v. €23,99!

Achter de luikjes van de Plus Adventskalender vindt u elke dag een verrassing. Eerder maakte u 12x kans op een Jan van Haasteren kerstcadeautjeslegpuzzel van Jumbo t.w.v. €23,99!

Deze winactie is helaas verlopen. De winnaars vindt u op de winnaarspagina van de Plus Adventskalender. 

Koninklijke Jumbo ontwikkelt, produceert en verkoopt speelgoed, spellen en puzzels. Jumbo is een unieke Nederlandse onderneming met een rijke historie met als missie ‘wij willen mensen vrolijk maken door hen te laten spelen en hen spelenderwijs te laten groeien, overal en altijd.’

Met de legpuzzels van Jumbo beleeft u uren puzzelplezier. Het ruime assortiment biedt veel afwisseling in thema's, foto's en illustraties. Van wilde dieren tot steden en van schattige huisdieren tot natuur. De puzzels zijn gemaakt van gerecycled karton en het papier met linnen finish geeft uw puzzel een luxe uitstraling. Alle puzzels van Jumbo worden gesneden met een extra fijn stansmes, wat zorgt voor een bijzonder goede puzzelkwaliteit.