Eropuit met de fiets: met de nieuwe Opel Corsa of Opel Antara

Zin om er heerlijk opuit te trekken met de fiets, echter zonder veel moeite te doen deze te installeren op uw auto? Onhandige stappen ondernemen met uw fietsendrager zijn vanaf nu verleden tijd, wanneer u rijdt in de nieuwe Opel Corsa of Opel Antara (50% korting!).

ADVERTORIAL

Beide modellen hebben als optie het unieke Flex-Fix® fietsendraagsysteem: een ultramoderne, uitschuifbare fietsendrager. In een handomdraai schuift u hem uit en plaatst u er twee fietsen op. Het Flex-Fix® draagsysteem is altijd aan boord, volledig geïntegreerd in de achterbumper, echter geheel onzichtbaar als u er geen gebruik van maakt.

Het laden van de fietsen gaat zeer gemakkelijk. En bent u op de plaats van bestemming, schuift u het systeem net zo gemakkelijk weer in.

Tijdelijk 50% korting op het Flex-Fix® fietsendraagsysteem

Opel & fietsenOpel & fietsen zijn in combinatie met het Flex-Fix® systeem onlosmakelijk met elkaar verbonden. U ontvangt dan ook tijdelijk* 50% korting op het unieke Flex-Fix® fietsendraagsysteem bij aankoop van een nieuwe Opel Corsa of Opel Antara.

De Opel dealer ontvangt u graag voor een vrijblijvende demonstratie van het Flex-Fix® systeem. Onder het genot van een kopje koffie kunt u ervaren hoe eenvoudig u vanaf nu twee fietsen kunt vervoeren. Zonder gereedschap en zonder ingewikkelde stappen te ondernemen!

*Dit aanbod is geldig tot en met 30 juni 2009

Maar er is meer

Opel omarmt fietsrijdend Nederland en initieert tal van activiteiten op het gebied van fietsen. Wilt u graag meer informatie over het Flex-Fix® draagsysteem, de alternatieven of details over alle andere fietsactiviteiten van Opel? Ga naar Opel’s fietsportal en ontdek nieuwe wegen en bestemmingen met Opel én Flex-Fix®.

Win een geheel verzorgd fietsarrangement

Doe mee met de prijsvraag en win een geheel verzorgd fietsarrangement. Als winnaar mag u kiezen uit maar liefst 40 hotels, waar u verblijft voor een overnachting met twee personen, inclusief ontbijt, diner, picknick en gebruik van fietsen.

Kans maken op het weekendarrangement is niet moeilijk: u beantwoordt op de actiesite slechts enkele eenvoudige vragen over Opel & Flex-Fix® en u behoort tot de kanshebbers van deze heerlijk, ontspannende prijs.

Lees ook:

  • Checklist voor het kopen van een fiets
  • Eropuit met de fiets - met de nieuwe Opel Corsa of Opel Antara
  • Voor het eerst op fietsvakantie
  • Fietsen over oude spoorwegen in de Ardennen
  • Fietsen van knooppunt naar knooppunt