ONVZ beste zorgverzekeraar

ONVZ wordt door consumenten als beste zorgverzekeraarsgroep beoordeeld. Dit blijkt uit een online enquête van zorgverzekering.net

ONVZ kwam als beste uit de bus op het imago wat betreft betrouwbaarheid, responsiviteit en zorgzaamheid. Ook de klantenservice van ONVZ werd als beste beoordeeld. ONVZ bestaat uit de merken ONVZ, PNO Zorg en VVAA. Op de tweede plaats eindigde CZ (met de merken CZ, CZ direct, Ohra, Delta Lloyd) en op de derde plaats Achmea (met de merken FBTO, Zilveren Kruis Achmea, Agis, TakeCareNow, Interpolis, De Friesland, Avéro Achmea, IK, ProLife, YouCare).

Overstappen
Ongeveer 17% van de respondenten is van plan om aan het eind van het jaar over te stappen naar een andere verzekeraar. De meest genoemde redenen zijn kostenbesparing en een betere dekking. Opmerkelijk genoeg zou 39% van de respondenten switchen van verzekeraar als ze een welkomstcadeau zouden ontvangen, zoals een tablet, smartphone of een geldbedrag. Cadeaus geven is niet nieuw, 2 jaar geleden waren zorgverzekeraars massaal aan het stunten met cadeaus.

Bron: www.zorgverzekering.net/onvz-beste-zorgverzekeraar-2013

Bron(nen):
  • geldenrecht.nl