Van der Valk Kontiki Dive and Beach Resort deluxe

Deze zomer heet Van der Valk vakanties u hartelijk welkom in het nieuwe Kontiki Dive & Beach resort te Curaçao. Het échte paradijs van Curaçao.

Het resort is gebouwd in Stille Zuidzee-stijl en beschikt over 80 sfeervol ingerichte kamers. Het resort ligt direct aan het bekende Kontiki strand en beschikt over prachtig aangelegde tuinen, waterpartijen, een zwembad en een heerlijk strand. Dit resort heeft alles wat een vakantieganger nodig heeft. De locatie, comfort en service zorgen voor een onvergetelijke en paradijselijke vakantie!

Voor meer informatie kijk op www.vandervalkvakanties.nl tel 0172 - 469696. Of vraag de vakantiekrant aan of haal 'm op bij een van onze vestigingen.

Uniek en bijzonder

Het Kontiki strand:
Op het Kontiki strand treft u een prachtig dakterras waar het ontbijtrestaurant zich bevindt! Dit dakterras geeft u een waanzinnig uitzicht over het strand en de zee! Wie wil zich ’s ochtends niet laten verwennen met een heerlijk ontbijtbuffet met waanzinnig uitzicht?

Het Resort:
U kunt uit uw hotelkamer zo een duik nemen in het zoute zwembad dat als een rivier door het hele resort heen loopt! Op diverse rotspartijen en zonneterrassen kunt u heerlijk relaxen en genieten van de rust en de zon. Tevens is dit een plek waar u kunt genieten van de prachtige flora en fauna.

Een reis naar dit resort winnen?

Doe mee aan onze Belastingquiz en maak kans op een 9-daagse reis naar Kontiki Dive & Beach resort te Curaçao!