PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Stelling: door het slechte zomerweer ben ik in een minder goede bui

Het is niet bepaald een mooie zomer. Er zijn meer bewolkte dagen dan zonnige terrasdagen. Valt de regen rauw op uw dak, of kunt u zo'n koele zomer juist wel waarderen?

De meteorologen zijn duidelijk: er barst dit jaar geen echte zomer los. Het weer blijft kwakkelen. Soms een aardige dag met 22 of 23 graden, maar toch wel vaak bewolkte en druilerige dagen. Dat is ook duidelijk te zien aan de voorspellingen. 


weeronline.nl

Perfect weer om bijvoorbeeld met de kleinkinderen naar een pretpark te gaan of een museum te bezoeken. Maar een dagje aan het strand of uitgebreid eten op het terras, dat ziet er niet in. Geen lange, zomerse avonden. Wordt u daar minder vrolijk van? Of vindt u deze koele zomermaanden helemaal niet erg? Stem eens of oneens en laat hieronder een reactie achter!

Reactie toevoegen

22 Comments

Door Elly Bolkestein (niet gecontroleerd) op zo, 3-9-2017 - 20:04

Ook geen lagere school gehad???

Door Joep (niet gecontroleerd) op wo, 23-8-2017 - 19:22

Tja, Karel, ook de lagere school niet afgemaakt? Is i.p.v. zijn!

Door Karel (niet gecontroleerd) op wo, 23-8-2017 - 08:09

@catinsky: geen idee wat je reactie te maken heeft met het onderwerp "zomer" en leer eerst eens beter Nederlands: je spelling en grammatica is abominabel.

Door KomLagerberg (niet gecontroleerd) op ma, 21-8-2017 - 23:18

Het is niet leuk, maar het meeste valt er naast.

Door MaAdri (niet gecontroleerd) op zo, 20-8-2017 - 21:39

Ik vind het een pracht zomer, wat een gezeur zeg. Misschien dat het in een ander deel van Nederland slecht weer is, maar wij hebben hier een prima zomer.

Door henriette (niet gecontroleerd) op zo, 20-8-2017 - 18:48

Ik vind het prima zo. De gewassen staan er goed bij, niet te warm en niet te koud. Echt hollands weer. Wil je dat niet, dan maar verhuizen naar een warm/heet land. Ik blijf hier, omdat ik niet tegen de warmte kan. Keuze genoeg

Door pienink (niet gecontroleerd) op vr, 18-8-2017 - 23:25

het is een slechte zomer .waardeloos 14 dagen geleden was het prachtig we werden afgestraft met buien en wolken etc

Door Sophie Theessink (niet gecontroleerd) op vr, 18-8-2017 - 17:49

Ik heb liever zon! Dan laat ik beter op voor mijn de lange kouder winter die voor mij altijd veel te lang duurt...

Door Theresa (niet gecontroleerd) op vr, 18-8-2017 - 14:11

Wat een onzin om je humeur te laten afhangen van het weer.

Door catinsky (niet gecontroleerd) op vr, 18-8-2017 - 11:45

cortweg genomen ns gender /rook vrij / buiten swembaden .
de overheid verschuift alles naar de gemeente of een privaatbedrijf :alles word duurder en ouderen worden verwezen naar internet .
het word er niet beter op jeugd en die in het computertijdperk zijn geboren hebben geen problemen ouderen wel .
valt me tegen dat de belastingdienst niet geprivatiezeerd is , deze laatste had men als eerste moeten nemen dan had de rest niet gehoeven menssen met veel geld worden gespekt door de belasting met hun aftrekposten daar moet men maar aan denken om dit te miniemalezeren en nog liever afschaffen dat heeft men ook bij de grote groep gedaan daarom kun je werken tot je 67 en drie maanden en drie weken