Stelling: Nu ik volledig gevaccineerd ben, durf ik mijn ‘oude leven’ weer op te pakken

Intussen zijn er al meer dan twintig miljoen vaccinaties gezet in Nederland en iedere minuut komen daar ongeveer tweehonderd prikken bij. Voor sommige mensen betekent dat ook minder voorzichtig zijn: meer bezoek ontvangen, wat vaker een dagje weg of zelfs weer op vakantie. Maar er is ook nog een groep die nog niet zo comfortabel is met de deur uitgaan, omdat ze ondanks die twee prikken toch nog bang zijn om besmet te raken. Hoe zit dat bij u?

Eens: Nu ik volledig gevaccineerd ben, durf ik mijn ‘oude leven’ weer op te pakken

Na een lange periode thuiszitten keek u uit naar wat meer kunnen en mogen. U bent volledig gevaccineerd en ziet uw vrienden en familie weer vaker, stapt comfortabel zonder mondkapje de supermarkt binnen en gaat misschien zelfs al op vakantie deze zomer. U maakt zich na de twee prikken minder zorgen over de mogelijkheid om besmet te raken en u pakt langzaamaan de dagelijkse activiteiten die u voor de komst van het coronavirus deed weer op.

Oneens: Ondanks de twee prikken ga ik nog niet met een goed gevoel de deur uit

Volledige vaccinatie betekent voor u niet direct een gevoel van veiligheid. U houdt liever het mondkapje op in de supermarkt en de vakantie kan nog wel een jaartje wachten. Eerder uitten artsen al hun zorgen over deze groep mensen, omdat ze meer patiënten zien kampen met eenzaamheid of lichamelijke problemen door de aanhoudende angst om naar buiten te gaan. Toch wacht u liever nog even met het herpakken van uw dagelijkse activiteiten.

We zijn benieuwd! Reageer hieronder op de poll en laat eventueel een uitgebreide reactie achter onderaan dit artikel. Houd er rekening mee dat we uw reactie in een vervolgartikel kunnen gebruiken.

Reactie toevoegen

129 Comments

Door Jan (niet gecontroleerd) op ma, 22-11-2021 - 19:23

Google eens op de strafzaken van de Vaccin fabrikanten. Pfizer heeft de afgelopen jaren 100den miljoenen zwijggeld betaald om strafzaken te ontlopen .dat was vast NIET voor een verkeerde bijsluiter .

Door Pro-vax (niet gecontroleerd) op do, 4-11-2021 - 09:41

@Mieke: grotendeels eens. Hier lees je ook flagrante onzin over virus en vaccinaties.
Ga dan lekker op Urk wonen, zondags psalmen zingen uit volle borst en wachten op Gods genade. Maar ook daar is niemand veilig...want ook daar kwamen polio en tbc vroeger voor, net als covid nu, ook ziektes die men eronder heeft gekregen met vaccinaties.
Virussen zijn wel degelijk de oorzaak, besmetting is aantoonbaar en bestaat geestelijke covid ook? Jojoën met selectieve gegevens, zoals het je uitkomt.

Door Nono (niet gecontroleerd) op ma, 1-11-2021 - 09:47

Jojoën met gegevens is zelfs een werkwoord. Voor mensen hier die flagrante onzin schrijven en jojoën met de werkelijkheid: een virus is beslist wel te meten, besmettelijk en een vaccin doet veel meer dan wat stofjes in het lichaam rondpompen...
Gif is ook onzin verkopen zoals hier, gelukkig zijn velen gevaccineerd en kritisch....

Door Leo (niet gecontroleerd) op za, 30-10-2021 - 20:00

En als je dat wel weet, dan kun jij beoordelen of het veilig of is niet????

Door Loes (niet gecontroleerd) op za, 30-10-2021 - 12:35

Hoe weet u dat zo zeker dat u besmet bent door een niet gevaccineerde.? Daarbij, u bent toch beschermd met de vaccinaties die u hebt gehad.?

Door GERARD SCHAAF (niet gecontroleerd) op wo, 27-10-2021 - 10:44

ik ben voor vacccinatie,en bewijs van inenting ben van mening dt wij ons niet onderling in gevaar moeten brengen en ons aan de regels moeten houden

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 26-10-2021 - 20:08

Ondanks 2 vaccinaties toch positief getest op corona--dus weg zelfvertrouwen...besmet door een niet gevaccineerde--

Door Mieke (niet gecontroleerd) op di, 26-10-2021 - 13:13

Van mij mag die Corona pas er komen hoe eerder hoe liever. Ben al die wappies verschrikkelijk zat. vind het prima als je besluit je niet te laten inenten, maar zet dan die vorm van vrijheid door in je hele leven. Neem dan ook geen andere medische middelen en bv tabletten tegen hoofdpijn want daarvan weet je ook niet wat er in zit. Ga niet op vakantie naar een land waarvoor een vaccinatie nodig is want je weet niet wat er in zit. Denk nu nog vaak aan jaren terug toen er de vaccinatie voor polio kwam. De bijbel beltwas ook net als nu erg tegen, maar zie de groepjes in klederdracht nog door het ziekenhuis marcheren omdat er erg genoeg kinderen de dupe waren geworden door de starheid van de ouders. Toen was de dokter nodig Schande!! En zo gaat het nu weer, en de oproerkraaiers maar schreeuwen en protesteren, en de grootse schreeuwers die tegen zijn, blèren het hardst om een dokter als ze een “griepje” hebben en benauwd zijn.
Doe nooit geen beroep op de medische wereld zoals artsen want u kunt zichzelf redden en leeft toch in de wetenschap dat alles experimenteel is en vertrouwd toch niet de ontwikkelde medicijnen of vaccinaties. Laat u vooral niet naar een ziekenhuis brengen want dan neem u de plaats in van mensen die wel vertrouwen hebben in de wetenschap en artsen, en doe dit zeker niet als u onverhoopt Corona heeft ( wat volgens u niet bestaat) dus thuisblijven en uit zieken.
De ziekenhuizen en IC liggen weer vol met het soort dat niet wil vaccineren SCHANDE. Mensen die erg ziek zijn en door uitgestelde operaties misschien sterven omdat hun plek word ingenomen door de ontkenners maar die het hardste roepen dat de dokter moet komen omdat ze ziek zijn, zijn de ergste soort dat er rondloopt wees dan ook een held en zeg dapper “ ik blijf thuis want dit bestaat niet het is een verzinsel een “Great Reset”

Door Bep62 (niet gecontroleerd) op ma, 25-10-2021 - 14:57

Corona is een zware griep en niets meer. Wel natuurlijk een middel om de pharmaseutische industrie lekker te laten cashen, ik zal mij nooit laten vaccineren met een rommeltje waarvan ik niet weet wat er in zit!de twee deling tussen mensen wordt door de regering alleen maar aangewakkerd. En de leugens van de regering gaan maar door!

Door margaretha Loos-Vink (niet gecontroleerd) op zo, 24-10-2021 - 09:30

we leven weer redelijk normaal, maar blijven attent. Vlg. ons is dat de beste manier voor nu: beetje attent blijven zodra er wat in je buurt denkt te zijn. Maar hebben gemerkt daar niet iedereen blij mee te maken. Maar je maakt het toch nooit elk mens naar de zin.