Nieuwe Android Tablet? Deze apps moet u hebben

Heeft u een nieuwe Android Tablet aangeschaft? Gefeliciteerd met uw aankoop! Om er het maximale uit te halen adviseren wij deze volgende apps.

Geen Android tablet maar een iPad gekocht? Lees dan ons andere artikel.

1. Internetbankieren

Internetbankieren is tegenwoordig een vast voordeel van iedere zichzelf respecterende bank. Even downloaden en met gemak uw bankzaken regelen. De vijf grootste banken in Nederland hebben in ieder geval hun eigen versie:

ING

ABN AMRO

Rabobank

SNS Bank

Triodos

2. TV kijken

Nog een televisietoestel kopen? Nergens voor nodig. Ook op uw tablet kunt u televisie kijken. Wie zijn televisie-abonnement heeft afgesloten bij UPC of Ziggo, kan bijvoorbeeld via zijn iPad, iPhone of laptop live tv-kijken met Horizon Go. Een voorwaarde is wel dat de internetverbinding ook bij UPC is afgesloten en u op het moment van kijken ook daadwerkelijk online bent via die verbinding, en ingelogd bent. In de bus TV kijken gaat dus niet lukken.

Apps van andere aanbieders:

Vodaphone Anywhere

Telfort TV Online

XS4ALL WebTV

3. WeerOnline

Het weerbericht bekijken, precies zoals u het wilt. Dat kan met de Weeronline-app. U ziet precies of het bij u in de buurt zonnig of regenachtig wordt, de temperaturen, de windrichting. U heeft geen weerman meer nodig

4. Social Media

De tablet is natuurlijk zeer geschikt voor het gebruik van social media. Voor de liefhebbers, onlangs schreven we nog een nieuw artikel over Facebook.

U vindt hier verschillende apps.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram

5. Nu.nl

Er zijn veel nieuwswebsites op het Internet met hun eigen app, maar die van Nu.nl is met afstand de beste. Voor het laatste nieuws kunt u hem hier downloaden.

6. Plus Magazine

Lees nu waar en wanneer u maar wilt Plus Magazine op uw tablet. Abonnees van Plus Magazine kunnen de digitale edities van het blad gratis lezen.

7. PlusPuzzels / WordFeud

Lekker uw brein trainen? Plus heeft een eigen app genaamd PlusPuzzels. Een andere aanrader is Wordfeud, een moderne versie van Scrabble. U kunt spelen tegen uw eigen vrienden of volslagen vreemden.

8. Uitzending gemist / RTL XL

Uw favoriete programma gemist? Zowel de publieke omroep als de commercielen hebben tegenwoordig hun eigen 'Uitzending Gemist' app.

NPO

RTL XL

KIJK (SBS, Net5, Veronica)

9. Allerhande

Ook het blad van de Albert Heijn is beschikbaar als app: de Allerhande. Blader erdoorheen op zoek naar de heerlijkste recepten!

1 Reactie

Door Aad Versloot (niet gecontroleerd) op zo, 10-1-2016 - 13:21

Als men een adblocker(abp plus) op je telefoon/tablet werkt de ING app niet goed.Komt wel in beeld maar kan met je pincode niet inloggen. Krijg elke keer de melding; Helaas niet gelukt,probeer het later nog eens. MVG