Getest: de beste steelpan

De steelpan is een onmisbare pan in de keuken. Dankzij de steel kun je de pan stevig vasthouden om goed in de pan te roeren. Dat is belangrijk bij het maken van saus. Wie op zoek is naar een nieuwe steelpan, wil...

...de Le Creuset Les Forgees. dat is de beste steelpan uit de test.

Dat meldt Testresults.nl. De steelpan Le Creuset Les Forgees (¢82) is duurzaam en makkelijk schoon te maken. De aluminium pan heeft een anti-aanbaklaag. De pan heeft aan weerszijden een schenktuit. Je kunt dus altijd kiezen voor de kant die het beste uitkomt. Anders gezegd: de pan heeft voor zowel rechts- als linkshandigen een bruikbare schenktuit. De steelpan is geschikt voor inductie, elektrisch, halogeen, gas en keramisch. Minpuntje is dat Le Creuset geen deksel bij de steelpan levert.

Glazen deksel

Sommige koks hebben liever een steelpan met een glazen dekstel. Dan kunnen ze zien wat er in de pan gebeurt. In deze categorie is Solar Fair Cooking (¢ 29) de beste steelpan. Deze aluminium pan heeft een anti-aanbaklaag. De steel is van kunststof, zodat je nooit je handen brandt bij het oppakken van de pan. De pan is geschkt voor inductie, elektrisch, halogeen, gas en keramisch.

Bron: www.testresults.nl