De Plus Belastingservice helpt bij de belastingaangifte

Betaalbare, veilige aangiftehulp op afstand

Getty Images

De Plus Belastingservice: veilige, snelle en makkelijke hulp op afstand bij het invullen van uw belastingaangifte én het aanvragen van toeslagen.

In samenwerking met mijnonlinebelastingadviseur start Plus Magazine een nieuwe service om lezers snel, makkelijk, veilig én betaalbaar te helpen bij het invullen van de belastingaangifte. Deze deskundigen doen dat al jaren voor verschillende gemeenten en een grote consumentenorganisatie en hebben inmiddels tienduizenden mensen geholpen bij het invullen van hun aangifte.

Wat kost het?

  • €75 voor een aangifte voor één persoon over 2023
  • €110 voor een aangifte samen met een fiscale partner over 2023
  • €135 voor een aangifte voor één persoon over de afgelopen vijf jaar
  • €200 voor een aangifte samen met een fiscale partner over de afgelopen vijf jaar

U betaalt veilig met iDeal.

Hoe werkt het?

Via de Plus Belastingservice krijgt u hulp op afstand bij het doen van de online aangifte. Via een beveiligde verbinding kijkt de adviseur mee op uw computer en met een telefoonverbinding gaat u samen stap voor stap door de aangifte. Zo weet u zeker dat u geen aftrekposten of toeslagen over het hoofd ziet. Is de aangifte dit jaar wat ingewikkelder omdat u een huis heeft gekocht of verkocht? Met pensioen bent gegaan? Geen probleem: dat valt allemaal gewoon onder het standaard tarief.

Maak hier een afspraak met de Plus Belastingservice

Na afloop van het gesprek, dat meestal zo'n 30 tot 45 minuten duurt, bent u in de meeste gevallen klaar met de aangifte en kunt u die direct versturen. We bewaren dus géén gegevens, want dat is niet nodig. Mocht u daarna nog vragen hebben of een reactie krijgen van de Belastingdienst? Ook dat is geen probleem! Tot 12 maanden na het doen van de aangifte helpen we u graag verder en dat kost u niets extra: dat is bij het tarief inbegrepen.

Het werkt dus heel gemakkelijk, alsof we naast elkaar zitten! Wacht niet te lang: het aantal plaatsen is beperkt!

Daarna kiest u heel eenvoudig de gewenste datum en tijd. Dat kan vaak overdag én 's avonds. Daarna vragen we u enkele gegevens. Na betaling via iDeal krijgt u per e-mail een bevestiging. De dag voor de afspraak sturen we een e-mail als herinnering met de uitleg en een link voor het maken van verbinding tussen de beeldschermen van uw computer en onze computer. Op de afgesproken tijd nemen we contact met u op: via de telefoon en via de computer. De belastingaangifte en eventueel de toeslagen worden – online – direct met u doorgenomen en verzonden.

Maak hier een afspraak met de Plus Belastingservice

Belangrijk om te weten

  • Deze dienst is alleen voor particulieren. De aangifte van ondernemers vraagt vaak meer tijd en dat kan niet tegen deze tarieven. We kunnen u wel helpen, maar neem eerst contact op voor een offerte op maat.
  • U hoeft niet uw hele administratie te overleggen. In de bevestigingsmail die u direct ontvangt bij het maken van de afspraak zetten we precies op een rijtje wat u nodig heeft. Meestal gaat dat om een jaaropgave et cetera. Voor het doen van een online aangifte is het wel belangrijk dat u een DigiD heeft die werkt. Die kunt u aanvragen via www.digid.nl
  • U kunt een gemaakte afspraak verzetten. In de bevestigingsmail die u van ons ontvangt, vindt u een link.
Auteur