Wraps gevuld met gehakt

Wraps zijn makkelijk en bijna iedereen vindt ze lekker. Ideaal voor een makkelijke zondag. Serveer er een lekkere witlofsalade bij of komkommersalade.

Aantal personen 
4

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 3 eetlepels olie
  • 400 gram mager rundergehakt
  • 1 pakje tomatensugo á 250 ml
  • peper
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 1 snufje kruidnagelpoeder
  • olie
  • 1 pak soft Tortilla’s (medium 8 stuks)
  • 100 gram geraspte 30+ kaas

Bereiding

• Maak de uien schoon en snijd deze in dunne ringen
• Maak de paprika schoon en snijd in reepjes
• Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 minuten
• Voeg de paprika en het gehakt toe en bak onder voortdurend omscheppen het gehakt gaar
• Maak op smaak met 200 ml tomatensugo en de kruiden
• Verwarm de oven voor op 180 graden
• Vet een rechthoekige schaal (zo breed als een tortilla) in met een beetje olie
• Neem 1 tortilla, leg er een 1/8 deel van het gehaktmengsel op en rol de tortilla op als een pannenkoek
• Leg het pakketje met de naad naar beneden in de ovenschaal
• Vul alle tortilla’s op dezelfde manier en leg ze naast elkaar in de ovenschaal
• Bestrooi ze met de kaas
• Bak de wraps ongeveer 25 minuten in de oven

Auteur