De ThuisBingo gaat landelijk

Nu door het coronavirus veel ouderen in sociaal isolement dreigen te raken, organiseert FocusCura samen met haar partners (Wehkamp, KBO-PCOB en Aubergine IT) vanaf 6 april 2020 een nationaleonline bingo. 

FocusCura wil naast een gezellige bingo vooral een moment voor persoonlijk contact bieden. De organisatie probeert met zoveel mogelijk spelers in contact te komen om hen op een op een leuke manier in samen te brengen. Daarnaast belt een team van vrijwilligers alle bingowinnaars op.

Grootschaliger

Het is niet de eerste keer dat FocusCura de bingo organiseert. Normaal is deze alleen kleinschaliger en speciaal voor cliënten. Na de uitbraak van het coronavirus is de organisatie benaderd om de bingo grootschaliger uit te voeren. Hierbij laat presentator William Luiken de bingoballen vallen en kun je ze zelf afstrepen op je online bingokaart.

Gratis

Vanaf 6 april wordt de bingo elke werkdag tussen 13.00 en 14.00 gespeeld en kunnen er prijzen gewonnen worden die door Wehkamp beschikbaar zijn gesteld. De grote finale is op 28 april. Meedoen is geheel gratis, alleen moet je je als speler nog wel aanmelden. Dit doe je door op https://www.denationalethuisbingo.nl je gegevens achter te laten.