PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Knutsels voor kids: gratis digitaal boekje maart

Samen met HobbyHandig, hét magazine over je creatieve hobby, biedt PlusOnline u in maart een maand lang gratis het digitale boekje ‘Knutsels voor kids’ met 20 pagina's vol met de leukste kinderknutsels.

In dit boekje vindt u kinderknutsels voor vliegtuigen, raceauto's, spoken, dromenvangers, moestuintjes, bijtbeesten, vlinders, poezen, spaarvarkens en boerderijdieren.
 
Download het boekje via de link en vul bij het bestellen de kortingscode PLUSKIDS in, waarmee het boekje in maart 2016 gratis is voor bezoekers van PlusOnline.

Let op: deze actie liep in 2016. De boekjes zijn niet meer gratis te verkrijgen.