Zelfvertrouwen in zeven stappen

Met zelfvertrouwen word je niet geboren. Het is een eigenschap die je kunt ontwikkelen en moet onderhouden. Maar hoe doe je dat dan? Drs. Ronald Rupp begeleidt mensen met het opbouwen van zelfvertrouwen in zijn praktijk, en vond dat ze wel een praktisch werkboek konden gebruiken.
Auteur:
Drs. Ronald Rupp
Prijs:
€ 17,50
ISBN:
9789021518503
Aantal pagina's:
192

Heb je ook wel eens het gevoel dat je meer uit je leven zou kunnen halen? Of wil je je angsten en onzekerheden uit de weg ruimen? Rupp merkte in de praktijk dat zelfs de meest gelukkige en succesvolle mensen aangeven dat ze meer zelfvertrouwen zouden willen hebben. Maar er echt iets aan doen, dat is een volgende stap. Volgens Rupp gaan we direct naar de garage wanneer onze auto niet lekker loopt, maar "als ons leven niet lekker loopt, dan modderen we te lang aan".

Wanneer je niet zo lang wilt aanmodderen, kun je met Zelfvertrouwen in zeven stappen zelf aan de slag. Met praktische tips en oefeningen leer je om jezelf te zien zoals je bent, te ontspannen en je zelfvertrouwen te vergroten. Als je de zes stappen goed hebt doorlopen, helpt stap zeven om je nieuwverworven eigenschap in stand te houden.

 

Bij Rupp hoef je niet bang te zijn voor al te zweverige oefeningen. In heldere taal en met concrete voorbeelden begeleidt hij je door het proces. En met de vele opdrachten en ruimte voor aantekeningen kun je het programma helemaal aanpassen aan je eigen inzichten. Je leert niet alleen je denken te veranderen, maar je oefent ook je gedrag, je lichaamstaal en je gevoelens.