Stelling: Ik moet erg lang wachten in de apotheek

Moet u ook altijd zo lang wachten in de apotheek? Of gaat het juist lekker vlot? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Reageer op onze stelling: ‘Ik moet erg lang wachten in de apotheek’.

Eens

Een bonnetje trekken en dan is het wachten geblazen. Soms meer dan een kwartier. Achter de schermen lopen mensen in witte jassen heen en weer. Soms gaan ze erbij zitten. ‘Wat doen ze allemaal?’, vraagt u zich wel eens af. Ook als de huisarts het recept al rechtstreeks naar de apotheek heeft gestuurd, is het soms lang wachten. Of het is niet altijd duidelijk hoe lang de wachttijd zal zijn.

Oneens

De apotheek heeft het vaak al klaar staan, als u aan de beurt bent. Er volgt een uitleg en daarna bent u weer onderweg naar de volgende bestemming. Als u tijdens de openingstijden geen tijd heeft, kunt u het misschien wel uit de automatische verstrekker halen, zoals je een kroket uit de muur haalt. Of uw apotheek heeft een prima bezorgservice. Of misschien wel een andere creatieve oplossing om u snel te kunnen helpen. Of u vindt het helemaal niet nodig dat u zo snel mogelijk geholpen bent, u wil vooral goed geholpen worden. Bijvoorbeeld doordat de apotheker uw medicijnen goed controleert en wisselwerkingen met andere medicijnen weet te voorkomen. Reageer hieronder bij de stelling.

Wat is uw ervaring? Reageer hier op de stelling.