Gratis receptenboekje: vrolijke voorjaarsrecepten

PlusOnline stelt in samenwerking met het Voedingscentrum iedere maand een receptenboekje samen. Deze maand: vrolijke recepten voor de lente. Download hem nu!

We hebben er lang op moeten wachten, maar de lente is eindelijk in het land. Tijd om een aantal heerlijke lentegerechten op tafel te zetten. Lekker, licht én gezond.

Probeer bijvoorbeeld de smakelijke asperges met lenteboter, de hartige gehakttaart met lente-uitjes of de kleurige voorjaarsrijst met kip. En daarna een lekkere rabarbercompote met aardbeien als toetje.

De redactie van PlusOnline wenst u veel plezier met koken en een smakelijk eten!

Lees ook één van de vele andere receptenboekjes

Inloggen

U kunt het boekje alleen zien als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

De gids openen en downloaden

Als u op de link klikt, opent de gids in een nieuw scherm. Kijk nu linksonder. U kunt deze gids: (knoppen van links naar rechts)

  • Printen
  • Opslaan voor eigen gebruik
  • Op volledig scherm weergeven
  • Vergroten

 

 

 

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.