Fietsroute - Nationaal Park de Hoge Veluwe (40,6 km)

Fiets door Nationaal Park de Hoge veluwe en geniet van weidse heidevelden en mooie bosgebieden. U fietst dwars door de Veluwe en via gezellige dorpen als Otterlo en Hoenderloo. Hier treft u ook prachtige landgoederen. U start deze route nabij de Oud-Reemsterhei. Het exacte startpunt staat hieronder vermeld, maar uiteraard kunt u de route starten op elk adres op de route. Deze route maakt gebruik van het landelijk fietsknooppuntensysteem.

Onderweg zijn voldoende gelegenheden om even lekker uit te rusten of een bakje koffie te drinken. Ook komt u langs vliegveld Deelen, waar u met goed weer van dichtbij kunt kijken naar opstijgende en landende vliegtuigen.

De route:
Startpunt: Planken Wambuis, Verlengde Arnhemseweg 146, 6718 SM EDE

Knooppunten:

70 - 63 - 84 - 86 - 14 - 13 - 23 - 24 - 3 - 4 - 5 - 70

1 Reactie

Door L.Terra (niet gecontroleerd) op di, 17-9-2019 - 22:36

Vanmiddag deze route gefietst en het viel erg tegen. De halve route langs autowegen gereden dus de beschrijving klopt helemaal niet met onze ervaring. De kaart op deze site is ook erg onduidelijk. Helaas kloppen de nummers ook niet, die moesten we onderweg mbv de borden aanpassen. De redactie van Plus magazine heeft 'm duidelijk niet eerst zelf uitgeprobeerd :-(
Zoek maar snel aan andere route.