PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Lekker fietsen: de drie mooiste heideroutes

Of we nu willen of niet: de eerste aankondiger van de herfst laat zich inmiddels zien: de heidevelden staan schitterend te bloeien. We zochten de drie allermooiste heideroutes voor u uit - eentje bij de Posbank, eentje in Drenthe en eentje in Noord-Brabant. Geniet ervan!

Fietsen langs de prachtige Posbank (48 km)

Als het om heide gaat, mag de Veluwe natuurlijk niet ontbreken. Voor deze heerlijke fietsroute over de Posbank is het woord mooi uitgevonden.

Fietsen door het Drentse Balloërveld (32 km)

In Drenthe vind je heel wat mooie heidegebieden en deze fietsroute door het Balloërveld laat je genieten van al dat fraais.

Fietsen langs en over de Nederlands-Belgische grens (64 km)

Een wat langere route, maar absoluut de moeite van de inspanning waard. De fietsroute Nationaal Park Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide laat je kennismaken met een prachtig en uniek natuurgebied.

Tot €600,- introductiekorting!

Fietsen is gezond, voor jong en oud! Leontien van Moorsel zet zich in om meer mensen op de fiets te krijgen. Daarom profiteer je nu bij Stella van introductiekorting tot €600,- bij aankoop van een Stella e-bike!

Bron(nen):
Trefwoorden: