Metplusopreis in een nieuw jasje

Getty Images

Alle reizen die metplusopreis aanbiedt, zijn voortaan te vinden op de nieuwe website van metplusopreis.nl, met een nog gevarieerder aanbod. Metplusopreis is een initiatief van Roularta Media Nederland, de uitgever van Plus Magazine.

Alle reizen die metplusopreis aanbiedt, zijn voortaan te vinden op de nieuwe website van metplusopreis.nl, met een nog gevarieerder aanbod. Metplusopreis is een initiatief van Roularta Media Nederland, de uitgever van Plus Magazine.

De vormgeving van de website metplusopreis.nl is compleet vernieuwd.  Reizigers kunnen kiezen uit allerlei vakanties, van Europa tot ver daarbuiten. Van een wandel-/fietsvakantie tot een rondreis met de bus, trein of boot. ‘Metplusopreis’ wil in elk seizoen een aantrekkelijk aanbod bieden. Van een ontdekkingstocht door het Zwarte Woud in Duitsland tot een 15-daagse rondreis door Bali in Indonesië. 

Metplusopreis biedt ook bijzondere treinreizen aan. Bijvoorbeeld een treinreis met de Trans Siberië Express of een reis met de legendarische Glacier Express en de Bernina Express door de besneeuwde Alpen van Zwitserland.

Metplusopreis werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties. Dit zijn veelal partners waarmee al jarenlang wordt samengewerkt. Reizigers worden door metplusopreis zoveel mogelijk ontlast en ontzorgd. Daar waar mogelijk en noodzakelijk wordt een reis begeleid door deskundige Plus-begeleiders.

Om tegemoet te komen aan de vakantiewensen van moderne cruisegangers, biedt metplusopreis ook cruises op kleine en luxe schepen aan, met maximaal zo’n tweehonderd passagiers. Bijvoorbeeld een reis langs de Adriatische kust van Kroatië op de M/Y Adriatic Blue, met bezoek aan bijvoorbeeld Krk, Zadar, Split en Dubrovnik.

De 5 voordelen van metplusopreis:
 
1.    Ga mee op reis met gelijkgestemden
2.    De organisatie is in handen van gerenommeerde reisorganisaties
3.    Metplusopreis ontzorgt en ontlast en fungeert, coördineert en faciliteert als tussenpersoon tussen u en de reisorganisatie
4.    Eventueel zijn metplusopreis-begeleiders aanwezig
5.    Reizigers vinden bij metplusopreis voor ieder wat wils. Een reis dichtbij of ver weg, avontuurlijk of romantisch, in een groep of zelfstandig.

Nieuwsgierig geworden naar wat metplusopreis te bieden heeft? Bezoek dan onze website www.metplusopreis.nl

Auteur