De beste campings van Zeeland

Zeeland is een zeer geliefde vakantiebestemming voor met name Nederlanders, Belgen en Duitsers. Een overzicht van de beste campings in de zonnigste provincie van Nederland.

Wist u dat Zeeland de meeste zonuren van Nederland telt? Zeeland heeft lange stranden en een mooie natuur. De plaats Zoutelande in Zeeland is zelfs de beste kustplaats van Nederland en verdiende daarmee onlangs een Zoover Award! De provincie in het zuiden van Nederland heeft vele leuke plaatsjes, wandel- en fietsgebieden. Wanneer u met de auto of met de fiets door de provincie reist zult u merken dat Zeeland een van de minst bevolkte provincies van Nederland is. Al met al is Zeeland een erg prettige vakantiebestemming te noemen.

De best beoordeelde campings in Zeeland zijn*;

  • Minicamping de Visser: 9.4
  • Camping In De Bongerd: 9.1
  • Camping De Wijde Blick: 9.1
  • Strandcamping Groede: 8.8
  • Camping Ons Buiten Zeeland: 8.7

*Met minimaal 25 beoordelingen

Minicamping de Visser
Minicamping de Visser is in 2008 door de Zoover bezoeker beloond met een Zoover Award voor beste camping van Nederland. Daarnaast behaalde de Visser uit Zoutelande ook nog een de Zoover Award voor meest kindvriendelijke camping van Nederland. De camping is klein van stuk, maar daardoor juist heel gemoedelijk en gastvrij. Met name de service en de vriendelijkheid van het personeel wordt als zeer prettig gezien.

De Visser

Camping In De Bongerd
In tien minuten fietst u van de camping naar het strand. Deze fietsen zijn te huur bij de buurman van de camping. Ook voor Camping In De Bongerd geldt dat de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel het meest worden geroemd. Daarnaast noemde een Zoover bezoeker In De Bongerd zelfs de schoonste camping ooit!

Bongerd

Camping De Wijde Blick
De Wijde Blick is een camping van hoog niveau. U komt aan bij een mooi receptiegebouw met vriendelijke dames. Alle faciliteiten zijn op loopafstand zoals eetgelegenheden, speeltuintjes, zwembad en een winkeltje. Alles is netjes, schoon en goed onderhouden. Op de camping heeft u genoeg privacy en toch een open camping gevoel. Er is een animatieteam aanwezig , welke elke dag wel iets anders organiseert.

Blick

Strandcamping Groede

Camping Groede ligt direct aan het strand en wordt daarom ook wel strandcamping genoemd. Het is wel een grote camping, maar door de indeling van de plaatsen is er toch veel privacy. Het sanitair is erg schoon. De camping heeft geen zwembad, maar dit wordt gecompenseerd door de aanwezigheid van het strand en de zee. Ook in de omgeving is er zeer veel te beleven, zelfs met slecht weer.

Missing media-item.

Camping Ons Buiten Zeeland
Dichtbij het centrum van Oostkapelle ligt camping Ons Buiten. Op de camping vindt u prima faciliteiten en na een fietstocht van 10 minuten door het bos arriveert u bij het strand. De camping heeft sinds 2007 een wellness gerealiseerd met onder andere een zoutgrot en een sauna. Het is een leuke camping voor kleine kinderen, maar voor de wat oudere is er wellicht wat te weinig te doen. Volgens Zoover bezoeker J. van de Weele is Camping Ons Buiten Zeeland ook erg aan te raden voor 50 plussers.

Ons Buiten Zeeland

De campings nog een keer op een rij:

Auteur 
  • Redactie