Stelling: de radio ouderwets? Welnee, bij ons staat de radio (bijna) iedere dag aan

De televisie, computer, mobiele telefoon en sociale media slokken een groot deel van onze tijd op. De ‘good old’ radio lijkt in het bombardement van mogelijkheden nogal eens het onderspit te delven. Bent en blijft u een fan van de radio?

Of niet? Want hoe fijn is het, om terwijl je bezig bent, het nieuws te beluisteren, geliefde muziek te horen, een debat te volgen. En trouwens, de radio profiteert óók van de ontwikkelingen, bijvoorbeeld met zenders die alleen digitaal te volgen zijn. Hoe is het met u?

Laat het ons weten!

Reactie toevoegen

93 Comments

Door BIJL (niet gecontroleerd) op za, 28-8-2021 - 20:31

Hetgeen bij die gasten alleen maar om poen.Met de slogan geld moet rollen.Nou rollen doet het wel.Bah gewoon consumptie maatschappij hebben en hebben en iedereen moet dan maar mee doen. Dictatuur van het kapitalistisch systeem

Door R.Mulders (niet gecontroleerd) op wo, 4-8-2021 - 07:44

Gelijk heb je. Was voor mij ook verwarend. Ik heb wel 1 antwoord gegeven met toelichting want ik vind de radio super.

Door R.Mulders (niet gecontroleerd) op wo, 4-8-2021 - 07:40

De radio is voor mij SUPER omdat we er nog steeds van genieten.We hebben nog een oude wereld ontvanger Grundig 2100 Sateliet kan op batterijen of 220 volt aangesloten worden,nieuw gekocht in eind '60 jaren kan ook begin '70 jaren weet het niet meer precies.
Groet met nog duizenden jaren luisteren via dit soort draagbare radio's.
Groet aan allen, Robert

Door Maggan (niet gecontroleerd) op wo, 4-8-2021 - 07:36

Geldt de autoradio ook?

Door Piet Besselink (niet gecontroleerd) op di, 3-8-2021 - 17:24

Zonder muziek gaat niets. Sta op met muziek en luister voor het slapen gaan nog ff wat op de radio is. Zelfs in de tuin draait nog muziek.

Door Hans J. Sitters (niet gecontroleerd) op vr, 30-7-2021 - 12:41

u kunt uw gedachtengang wat flexibeler instellen. Zo moeilijk was het toch niet?

Door Willianne (niet gecontroleerd) op wo, 21-7-2021 - 14:44

de radio ouderwets? ONEENS! hij staat bij mij de hele dag aan: EENS! is de eerste vraag dù vraag? want het tweede is in tegenstelling en gaf mij verwarring. zou aparte vraag op zich kunnen zijn of gewoon als onnodig weggelaten kunnen worden, want het is maar net hòe je het leest en/of opvat............

Door Ed van Leent (niet gecontroleerd) op ma, 19-7-2021 - 17:53

Hier nog zo eentje. DAB+ is kwalitatief nog in de min en dig. geluid via TV helemaal! Streaming begint er momenteel een beetje op te lijken, maar daar heb ik mijn FM-zenders niet mee terug. Wat nu met mijn dure tuners? Antenne op dak?!!

Door Ed van Leent (niet gecontroleerd) op ma, 19-7-2021 - 17:46

Als oprechte audiofiel staat analoge FM ontvangst, ondanks de beperkingen ervan, nog steeds op een hoger niveau dan digitaal/streaming en zeker dan de belabberde DAB+ ontvangst. Helaas heeft Ziggo besloten dit jaar met analoge radio te stoppen. Moeten we nu allemaal weer grote FM-antennes op dak gaan zetten. Digitaal heeft nog wat jaartjes te gaan alvorens het een kwalitatief vergelijkbaar alternatief wordt!