Stelling: ik heb behoefte aan 'warme' televisie

In talkshows gaat het momenteel vaak over zware thema's, zoals oorlog, schandalen en politiek in binnen- en buitenland. Zou u graag een nieuwe, persoonlijke en warme talkshow willen zien op de Nederlandse buis?

Nostalgie

We herinneren het ons nog van vroeger. Willem Ruis, Mies Bouwman, Sonja Barend, Jos Brink; ze waren allemaal presentator van een spel- of talkshow waar veel mensen naar keken. Het waren programma's waarin het niet of nauwelijks over hard nieuws ging, maar over de gast of een spel-element. Het persoonlijke gesprek stond centraal. De ene keer met een lach, de andere keer met een traan.

Terug op tv?

Vandaag de dag kennen we dat type tv-programma's niet echt meer. Het gaat nu vaak sneller en vooral over zwaardere onderwerpen, van politiek tot de vluchtelingencrisis. Zou u het mooi vinden als er een show van vroeger terugkeert op de Nederlandse televisie, al dan niet in een nieuw jasje?

Breng uw stem uit en laat onderaan deze pagina een reactie achter. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: de populairste kinderseries van vroeger

26 Comments

Door Trijnie Uuldriks (niet gecontroleerd) op do, 20-4-2017 - 14:09

Er is op de tv een zender die inderdaad Sonja uitzend. Volgens mij is de naam van de zender NPO Zapp Extra. Inderdaad veel oude programma's. Ik heb het basispakket. Maar ik vind het fijn om Sonja te zien.

Door Ger (niet gecontroleerd) op di, 18-4-2017 - 12:46

veel te veel hardheid op de TV alles is crimineel gedrag zelfs van de politiek.
De pers is hier ook veel aan schuld.

Door Janny Nieuwhof (niet gecontroleerd) op di, 11-4-2017 - 19:54

Dat is ook de reden dat programma's als Mindf*ck en De Kwis hoge kijkcijfers hebben.

Door e.i van de mortel (niet gecontroleerd) op ma, 10-4-2017 - 14:41

Vooral achtergrond muziek in interviews eigenlijk in alles waarin gestoken wordt.

Door maria (niet gecontroleerd) op za, 8-4-2017 - 01:24

op tv is veel moord en doodslag, en dat is niet altijd goed voor jongeren, er zouden bv meer mooie shows met muziek moeten komen , kijk eens op de duitse zender die zenden een muziek programma uit van 2 a 3 uur uit, dat heb ik in nederland nog nooit meegemaakt!! vooral in deze tijden moet er op tv meer gelachen worden!!! programma,s waar nederland voor thuis blijft!!!

Door Aad (niet gecontroleerd) op vr, 7-4-2017 - 11:05

Ik hou niet van TV behang, emotielose TV, zonder humor en een beetje spanning, ik hou niet van Skyradio op de TV, gewoon de TV aanhebben zonder er naar te kijken, als je warmte wild voelen, zet je de kachel wat hoger

Door F.E.Zeilstra (niet gecontroleerd) op wo, 5-4-2017 - 12:01

Wij hebben al vijf jaar een schotel en kijken meer naar Duitsland dan naar Nederland vooral de muziek en natuur programmes, en met de schotel is heel Duitsland te ontvangen.

Door Gon (niet gecontroleerd) op vr, 10-3-2017 - 19:12

Helemaal mee eens!!!!!!!!

Door Frank (niet gecontroleerd) op di, 7-3-2017 - 10:19

Helemaal mee eens, ik kijk met regelmaat naar YouTube om van onze oosterburen te genieten, denk maar aan "Oesche die Dritten" bv Hartstikke leuke muziek en je wordt er helemaal vrolijk van!

Door hendrik (niet gecontroleerd) op ma, 6-3-2017 - 22:49

dat ben ik roerend met je eens.
het is gewoon erg storend.