Stelling: Ik verstuur nog fysieke verjaardagskaarten

Door de digitalisering stuurt lang niet iedereen vrienden en familieleden op hun verjaardag nog een kaart. Misschien stuurt u liever een persoonlijke boodschap via WhatsApp bijvoorbeeld. Of vindt u het juist leuk om fysieke kaarten te sturen?

We zijn benieuwd! Reageer hieronder op de poll en laat eventueel een uitgebreide reactie achter onderaan dit artikel. Houd er rekening mee dat we uw reactie in een vervolgartikel kunnen gebruiken.

Reactie toevoegen

239 Comments

Door Margriet (niet gecontroleerd) op vr, 30-7-2021 - 05:24

Ik stuur zowel fysiek als digitaal kaarten ! Ben ik te laat of op de dag zelf of mensen waar ik alleen mail contact mee heb dan stuur er een digitale kaart

Door Elisabeth (niet gecontroleerd) op zo, 25-7-2021 - 09:19

Ik stuur eigenlijk altijd voor verjaardagen en kerst, en ook bij ziekte van vrienden en familie een kaart per post. De reacties daarop, zijn ook altijd enthousiaster dan op een e-card of een felicitatie per mail/whatsapp/facebook.
Zelf vind ik ´t overigens ook veel leuker om een echte kaart in de brievenbus te krijgen. Dat betekent dat iemand daar moeite voor heeft moeten doen en ´t dus écht meent.

Door Mevr. C. van Oostrom (niet gecontroleerd) op do, 8-7-2021 - 10:57

Ik stuur kaarten per post en ook digitaal. Die per post gaan meer naar familie en heel goede vrienden, vooral naar degenen die niet zo bekend zijn met digitale kaarten of bang zijn om bv op een link te klikken van bepaalde kaartenwebsites.

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 7-7-2021 - 20:53

Toch wat persoonlijker kaartje schrijven..naar de brievenbus brengen.
Ik was echt even met je bezig ipv ..zie een boel felicitaties op groeps app..
Oh ja ..

Door Visje (niet gecontroleerd) op wo, 7-7-2021 - 06:31

Niet alleen de verjaardagskaarten gaan nog fysiek, maar ook voor de feestdagen, speciale gelegenheden, zoals het behalen van diploma's.
Maar ik doe ook postcrossing. Een kaartje sturen naar een wild vreemde ergens op de wereld en zelf krijg je van een ander persoon weer een kaartje terug. Daarin vertel je een beetje van jezelf, Nederland etc, die ander doet dat ook en zo kom je met veel mensen in aanraking en krijg je een hele leuke verzameling kaarten, die je vast kan houden. Zo gaaf als er weer eentje in de bus valt.

Door Ilona (niet gecontroleerd) op di, 6-7-2021 - 20:38

Ik stuur altijd aparte zelfgemaakte kaarten

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 6-7-2021 - 18:53

Ik vind het veel persoonlijker als online

Door m Hofstede-Mooibroek (niet gecontroleerd) op za, 3-7-2021 - 19:00

Ik stuur altijd de kaarten met de post is veel persoonlijker.

Door Wia (niet gecontroleerd) op vr, 2-7-2021 - 16:31

Ik stuur heel veel kaarten bij allerlei gelegenheden en naar ouderen en schrijf er iets persoonlijks in. Ik krijg ook met mijn verjaardag nog heel veel kaarten, dressoir staat dan vol.

Door Wia (niet gecontroleerd) op vr, 2-7-2021 - 16:30

Ik stuur heel veel kaarten bij allerlei gelegenheden en naar ouderen en schrijf er iets persoonlijks in. Ik krijg ook met mijn verjaardag nog heel veel kaarten, dressoir staat dan vol.