PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Pas op voor deze nepmail namens Albert Heijn

Er is momenteel een phishingmail in omloop uit naam van Albert Heijn. In de e-mail staat dat u een voucher ter waarde van 500 euro heeft gewonnen.

Om die voucher te claimen, moet u op een link klikken en uw gegevens achterlaten. Als u dit doet, vallen die gegevens in handen van oplichters. Het gaat om deze e-mail:

De nepmail lijkt op het eerste gezicht betrouwbaar. Toch zijn er aanwijzingen dat het om een phishingbericht gaat: de onpersoonlijke aanhef ('Beste Klant') en de afzender (vreemd mailadres). Lees hier wat er nog meer kan wijzen op een nepmail of bekijk de video.