PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Trap niet in deze nepmail uit naam van Primark

Oplichters sturen een phishingmail rond die zogenaamd afkomstig is van de kledingketen Primark. Verwijder de e-mail meteen.

De internetcriminelen proberen je te laten happen met het bericht dat je een 'tegoedbon' gewonnen hebt ter waarde van 1000 euro. Die bon kan je zogenaamd innen via een link. Maar zoals vaker in phishingmails vallen je gegevens daar uiteindelijk in verkeerde handen.

Dat deze e-mail niet afkomstig is van Primark kan je eigenlijk al snel goed zien. Meestal gebruiken oplichters een mailadres dat lijkt op het officiële adres. In dit geval is dat niet zo. Lees hier waaraan je nepmails nog meer kunt herkennen.

Het gaat om deze e-mail: