Plan uw ideale trip met de Kustswiper

Zin in een leuk tripje langs de Vlaamse Kust, maar geen tijd om heel veel brochures door te lezen? Er is nu iets handigs bedacht: de Kustswiper. Aan de hand van foto's stelt u uw eigen ideale trip samen.

Op de website DeKust.be kunt u aan de hand van foto's uw ideale trip samenstellen. Het enige wat u hoeft te doen is opgeven of u een heer of een dame bent (niet verplicht) en uw geboortejaar opgeven. 

Vervolgens krijgt u een serie foto's gepresenteerd. Bij elke foto mag u naar rechts swipen als de foto u aanspreekt. Vindt u de foto maar niets, dan kunt u naar links swipen of het duimpje omlaag aanklikken. U doet dit bij 28 verschillende foto's. Vervolgens krijgt u een gepersonaliseerd advies!

Uw redacteur kreeg zelf de titel 'Natuurtoerist' toegekend, op basis van de foto's die mijn persoonlijke voorkeur hadden.

Leuk, je bent een Natuurtoerist!

Tijdens deze trips nemen fiets- en wandelroutes je mee langs de mooiste natuurplekjes aan de Kust. Langs de routes ontdek je niet enkel een reeks adembenemende plekken maar ook stops waar je uitgebreid halt kan houden. Deze trips nodigen je uit om je bezoek te spreiden in tijd en ruimte, onthaasten en herbronnen staan centraal. Een spreiding van minstens 2 dagen wordt aangeraden om zo optimaal te kunnen genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt.  Bij de getipte logies in het groen geniet je van een heerlijke overnachting.

Ideale trip voor:
Zij die houden van natuur en rust
Zij die houden van fietsen en wandelen
Zij die de Kust graag leren kennen voor meer dan zee en strand

Maar dat is natuurlijk slechts één mogelijke uitkomst. Welke precies bij u past, dat kunt u zelf ontdekken. Voldoet het advies toch niet aan wat u verwachtte? Geen nood. U kunt op de webite zelf ook bepalen wat voor u een goede trip is, op basis van 100 subliem gefotografeerde, adembenemende plekken.

Bron: DeKust.be