Bouillon met oesterzwammen

Ingrediënten

  • 100 gram oesterzwammen
  • 1 bosuitje
  • ¾ eetlepel vloeibare margarine
  • 3 dl groente- of runderbouillon
  • 25 gram taugé

Bereiding

1. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in smalle repen.
2. Snijd het bosuitje in smalle ringen.
3. Verwarm de margarine en bak hierin de oesterzwammen en de uienringetjes 1 minuut.
4. Strooi er peper en wat tijm over.
5. Breng de bouillon aan de kook en giet de kokende bouillon bij de oesterzwammen.
6. Roer de taugé er door en verdeel de bouillon over 2 borden.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0 - 15 min
Bron(nen):
Energie
70 kcal
Eiwit
3 gram
Koolhydraten
3 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
2 gram