
Crostini met paprika en sardinepuree
Heerlijk als lunch of voorgerecht! De crostini is binnen 15 minuten makkelijk te bereiden en geschikt voor 2 personen. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 2 sardines uit blik
- Citroensap
- ½ geroosterde paprika (pot)
- 4 sneetjes volkoren stokbrood of 2 sneden volkoren brood
- ½ teentje knoflook
- ½ eetlepel olijfolie
Bereiding
- Verwijder van de sardines de ruggengraat en prak het visvlees fijn.
- Maak het pittig op smaak met wat peper en een drup citroensap.
- Snijd de paprika in reepjes.
- Bestrijk het brood met het halve knoflookteentje en druppel er wat olie over.
- Rooster het brood onder de grill lichtbruin.
- Beleg het brood met reepjes paprika en de sardinepuree.
Tip: Lekker met als hoofdgerecht pasta met merquezworstjes.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15 minuten
Bron(nen):
Energie |
135 kcal
|
---|---|
Eiwit |
6 gram
|
Koolhydraten |
15 gram
|
Vet |
5 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
3 gram
|