Crostini met paprika en sardinepuree

Heerlijk als lunch of voorgerecht! De crostini is binnen 15 minuten makkelijk te bereiden en geschikt voor 2 personen. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 2 sardines uit blik
  • Citroensap
  • ½ geroosterde paprika (pot)
  • 4 sneetjes volkoren stokbrood of 2 sneden volkoren brood
  • ½ teentje knoflook
  • ½ eetlepel olijfolie

Bereiding

  1. Verwijder van de sardines de ruggengraat en prak het visvlees fijn.
  2. Maak het pittig op smaak met wat peper en een drup citroensap.
  3. Snijd de paprika in reepjes.
  4. Bestrijk het brood met het halve knoflookteentje en druppel er wat olie over.
  5. Rooster het brood onder de grill lichtbruin.
  6. Beleg het brood met reepjes paprika en de sardinepuree.

Tip: Lekker met als hoofdgerecht pasta met merquezworstjes.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15 minuten
Bron(nen):
Energie
135 kcal
Eiwit
6 gram
Koolhydraten
15 gram
Vet
5 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
3 gram