Zo vind je goede vakmensen

mijn vakmensen
uitgeverij Genoeg

Lang wachten op een goede klusjesman die je kunt vertrouwen? Dankzij de tips in het handige naslagwerk 'Mijn Vakmensen' van Marieke Henselmans hoeft dat nooit meer.

De belangrijkste tip van bespaarexpert Marieke Henselmans: wacht niet tot het laatste moment met het vinden van de juiste mensen. Want dan liggen de oplichters op de loer en die staan dankzij sluwe trucs vaak bovenaan in Google. Of het nu gaat om een verstopte dakgoot, een afgewaaide dakpan of een deur die in het slot is gevallen: De handige Harry's komen wel, maar sturen soms een torenhoge rekening.

Daarom maakte Marieke een handig boekje waarin je alvast namen opslaat van allerlei vakmensen die je vroeg of laat een keer nodig hebt, mét tips waar en vooral hoe je zo iemand kunt vinden.
Twee weten bijvoorbeeld meer dan één dus gooi het tijdens een verjaardag een keer in de groep. De één kent wel een goede notaris, de ander een aannemer, de derde een dierenarts en zo sprokkel én deel je met elkaar het boekje met 40 namen in een mum van tijd vol.

Twijfel je over iemand? Google dan ook één een keer op 'klachten...over' voor een extra check.

Het naslagwerkje is ook ideaal voor mensen die net gescheiden zijn en een nieuw netwerk van handige- en betrouwbare Harry’s moeten opbouwen. En voor ouderen, die tuinonderhoud willen uitbesteden, een ICT'er, fysiotherapeut, belastingadviseur of makelaar zoeken. In Mijn Vakmensen komt het allemaal aan bod.

Mijn Vakmensen kost 14,95 euro (2 voor 25 euro) en is te bestellen bij bespaarboeken.nl

Auteur