PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Leuke knutselwerkjes

Ga aan de slag met uw (klein)kinderen. Een aantal leuke knutselwerkjes

Stippeltjesbloemen


Nodig:
Effen papier voor de mal / schaar / potlood / 3 of 4 vellen gekleurd karton op A4 formaat / zelfklevende rondjes / hobbylijm / secondelijm / bloemetjes van stof / pijpenragers /kartonnen bekers

Maak een hartje op effen papier en knip die uit. Nu heb je een mal gemaakt. Leg de mal op een vel karton en trek hem met potlood om. Maak net zoveel hartjes als je nodig hebt (drie per bloem). Knip de hartjes uit.

Plak de zelfklevende rondjes op de hartjes.

Leg de drie hartjes in de vorm van een bloem op elkaar, met de punten iets over elkaar heen. Plak de randen met hobbylijm vast.

Als de bloem droog is, plak je met secondelijm in het midden een bloemetje van stof. En op de achterkant een pijpenrager (als het bloemetje droog is).

Zet de bloemen in een leuke beker die je ook nog beschiltert.

Bron: Papier & Schaar & Lijm, Catherine Woram, Becht, 14,95 euro
Isbn 9789023013150

Reactie toevoegen