Top 10 best gelezen artikelen over de tablet

Getty Images

Brengt u ook veel tijd door op uw tablet? In onderstaande artikelen leest u een hoop tips en trucs! Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een tablet? En hoe kunt u uw apparaat het beste beveiligen? Ook komt u alles te weten over het bewerken van foto's en video's. Haal alles uit uw tablet door het lezen van deze top 10!

1. Plus Magazine op de tablet (iPad en Android)

Wist u al dat u Plus Magazine op uw tablet kunt lezen, waar en wanneer u maar wilt? Abonnees kunnen gratis gebruik maken van deze dienst. U kunt ook losse edities van het blad kopen. Lees verder en bekijk videos voor een korte uitleg. Lees het artikel!

2. Hoe goed zijn goedkope tablets?

U kunt al voor 200 of zelfs minder een tablet kopen. Maar hoe goed zijn deze goedkope tablets? Je zou denken dat deze apparaten op veel fronten slechter zijn in vergelijking tot een duurdere variant. Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een budget-tablet? Lees het artikel!

3. Gratis computergids: fotobewerking op uw tablet

Elke maand kunt u een gratis proefgids van Visual Steps downloaden. Dit keer over het bewerken van foto's op uw tablet! U kunt direct aan de slag met stap voor stap-instructies. In het artikel kunt u de gids online lezen of downloaden. Lees het artikel!

4. Veilig apps downloaden

Wanneer u een app download op uw tablet wilt u natuurlijk voorkomen dat u een virus binnenhaalt of dat uw privacy geschonden wordt. De waardering van een app geeft niet aan wat de kwaliteit ervan is. Hoe komt u er wel achter of een app betrouwbaar is? Lees het artikel!

5. Meer ouderen digitaal

Het bezit van de smartphone en tablet onder ouderen neemt nog steeds toe. De tablet wordt voor steeds meer doeleinden gebruikt. Hoeveel procent van de ouderen is in het bezit van een tablet? Lees het artikel!

6. Back-ups maken met een tablet

Er staan voldoende gegevens op uw tablet die de moeite waard zijn om te bewaren. Denk aan al uw foto's en video's. Hoe zorgt u voor een automatische back-up van al uw bestanden? In dit artikel wordt voor verschillende tablet stap voor stap uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Lees het artikel!

7. Gratis computergids: tablet beveiligen

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw tablet, dan is deze gratis computergids de uitkomst! Hoe houdt u virussen buiten de deur? En op welke wijze kunt u veilig internetbankieren en online winkelen? Lees het artikel!

8. Computertip: beveiliging van tablets

Door het lezen van de gratis computergids komt u al een hoop te weten over de beveiliging van uw tablet. In dit artikel leest u er meer over. Wat zijn de risico's en hoe beveiligt u uw tablet optimaal? Lees het artikel!

9. In de weer met video-apps

Wanneer u filmt met uw tablet of smartphone kunt uw video gelijk bewerken en delen. Deze apps maken u een video-expert! Lees het artikel!

10. Gratis computergids: fotobewerking op uw tablet

Wilt u meer weten over het bewerken van foto's op uw tablet? Dan is deze gratis computergids iets voor u! Ga direct aan de slag en maak uw foto's nog mooier. De gids kunt u online lezen of downloaden. Lees het artikel!

Auteur 
  • Naomi Joosten