Top 3 leukste steden België

Getty Images

Zin in een stedentripje? Wat dacht je van een bezoekje aan onze zuiderburen? België heeft heel veel leuke steden waar het goed vertoeven is, met cultuur op iedere hoek, lekker eten en heel veel shopgelegenheden. PlusOnline en Zoover hebben de top 3 van leukste Belgische steden voor je op een rijtje gezet.

Top 3 leukste steden België

•    Brugge 8,8
•    Gent 8,6
•    Antwerpen 8,3

Brugge 8,8

Getty Images

‘Brugge ademt sfeer, romantiek en gezelligheid. Het is een geweldige stad. Een sprookjesstad waar voldoende te zien is. Het historische centrum is een groot openluchtmuseum met al zijn middeleeuwse gebouwen, kasseienstraatjes, grachten, bruggen. Brugge is een cultuurstad, maar ook voor mensen die van lekker eten houden. Erg aan te bevelen is een rondtour met een koets, bus of boot.’ Schrijven bezoekers op Zoover over Brugge.

[ITEMADVERTORIAL]

Gent 8,6

Getty Images

‘We hebben genoten van Gent. Heel veel mooie oude gebouwen in de binnenstad. Ook kunt u er heerlijk shoppen. Fietsvriendelijk. Veel gezellige eettentjes en straatjes en steegjes om door te struinen. Elke vrijdag en zondag marktjes. Genoeg te doen en te beleven!’ Zegt Lisa op Zoover over Gent.

Antwerpen 8,3

Getty Images

‘Antwerpen is een leuke stad om een aantal dagen te verblijven. De markten en stadstuinen zijn leuk om een bezoekje aan te brengen. Als het weer wat minder is, is het ondergrondse gangenstelsel heel leuk om te zien. Verder is het winkelcentrum Shopping Stadsfeestzaal een bezoekje waard.’ Aldus Yildiz op Zoover over Antwerpen.

Bent u net terug van vakantie? Laat dan ook uw beoordeling achter op zoover.nl >>

Getty Images
Auteur 
  • Amy Vink
Bron 
  • Zoover