PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Sluit u aan bij ons lezerspanel

Heeft u een uitgesproken mening over de politiek, de maatschappij, het nieuws? Deel met ons uw ideeën en uw mening. Wanneer u zich aanmeldt voor het Plus Panel zullen wij u per e-mail uitnodigen voor een onderzoek, maar nooit meer dan 2 keer per maand.

Het Plus Panel is voor alle lezers, zowel van het magazine als de website! Meld u ook aan voor dit toonaangevende panel. Ga hiervoor eenvoudig naar www.pluspanel.nl.
U beslist: u heeft geen verplichting en bent elke keer vrij om deel te nemen aan een onderzoek.

Het is simpel, vrijblijvend!

www.pluspanel.nl

“Om een beter tijdschrift, nog dichter bij u, te kunnen maken willen we u beter leren kennen. Deel uw ideeën. Hoe denkt u over het gebruik van geneesmiddelen? Voelt u zich veilig op straat? Hoe denkt u over de komende verkiezingen? Geef ons uw mening over Plus Magazine, actuele gebeurtenissen en vele andere onderwerpen”.

Theo Temmink
Hoofdredacteur Plus Magazine