Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2017

En, waar gaat de vakantie in 2017 naartoe? Volop inspiratie en beleving biedt de Vakantiebeurs, die van 11 tot 15 januari in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Er is weer veel nieuws, bijvoorbeeld 'Outfreeca', een hal die helemaal aan het buitenleven en kamperen is gewijd. Bezoekers kunnen er wandelen, ontspannen, fietsen, luisteren naar muziek, suppen, bergbeklimmen, abseilen en tokkelen vanaf een uitkijktoren. Er is ook informatie over avontuurlijke kampeerbestemmingen en de nieuwste caravans, campers en tenten staan er.

Deze prijsvraag is inmiddels gesloten

En omdat bezoekers van de Vakantiebeurs vorig jaar aangaven dat zij Nederlandse steden, regio’s en dagjes uit misten, zijn er in 2017 extra veel Nederlandse vakantieaanbieders aanwezig in een Nederland Paviljoen.

Nieuw op de Vakantiebeurs is ook het eiland Mauritius in de Indische Oceaan. Het eiland heeft een afwisselend landschap met drukke stadjes, vissersdorpjes, vulkanische bergtoppen en theeplantages. Het eiland heeft een Nederlands tintje, want het is genoemd naar prins Maurits, de zoon van Willem van Oranje. Reizigers kunnen zich bij het verkeersbureau van Mauritius informeren over de vakantiemogelijkheden.

Verder zijn er onder meer een culinaire route waar hapjes uit allerlei vakantielanden kunnen worden geproefd en een route voor soloreizigers langs aanbieders van reizen voor mensen die graag in hun eentje op stap gaan. Kijk voor meer info op www.vakantiebeurs.nl.

Plus Magazine geeft 10 x 2 toegangskaarten ter waarde van 15,50 euro weg! Wilt u 2 kaarten winnen? Laat dan hier uw gegevens achter. Deze wedstrijd sluit op 1 januari 2017.