Ga als VIP naar Cirque Stiletto in Carre!

Wilt u deze zomer naar een zinderend, spannend maar bovenal sensationeel circus in het hartje van Amsterdam? Reserveer nu het VIP arrangement, speciaal samengesteld voor Plus Magazine lezers, naar Cirque Stiletto in Carré die van 5 t/m 30 augustus 2009 te zien zal zijn.

Cirque Stiletto is een circusvoorstelling welke gepresenteerd wordt door Ellen ten Damme, die zelf ook voor onverwachte verassingen zal zorgen. Het programma bestaat uit de beste circusacts die onder andere bekroond zijn met Zilveren en Bronzen Clowns in Monte Carlo en Goud in Parijs en Peking. Handstandnummers, luchtacrobatiek, messenwerpers en zelfs slangenmeisjes worden afgewisseld met dansers en songs van Ellen ten Damme. Alle acts worden uiteraard begeleid door een live orkest.

Het VIP arrangement voor slecths €52 per persoon bestaat uit:
- Één eersterangskaart voor Cirque Stiletto
- Één glas Veuve Clicquot Champagne
- Één luxe souvenir brochure
U betaalt slechts €52 per persoon in plaats van €67 per persoon. Dit is een voordeel van maar liefst €15.

Missing media-item.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen onder vermelding van Plus Magazine met de Carrélijn 0900-252555 (€1,30 per gesprek) of direct bestellen aan de kassa van Koninklijk Theater Carré (dagelijks van 16:00 – 20:00 uur). De aanbieding is exclusief €1 p.p voor het Carré restauratiefonds en exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.stardustcircus.com

Voorwaarden:
Het VIP arrangement is geldig op alle voorstellingen van Cirque Stiletto van 5 t/m 30 augustus 2009. Het boven genoemde arrangement is niet geldig op al gekochte kaarten of in combinatie met andere aanbiedingen. Zolang de voorraad strekt.

Auteur 
  • Cirque Stiletto