Test: het beste koffiezetapparaat met thermoskan

Koffiezetapparaat
Getty Images

Veel koffiedrinkers vinden het fijn om altijd een warme kop koffie bij de hand te hebben. In een koffiezetapparaat met thermoskan blijft de koffie lang warm én behoudt het zijn smaak. Maar wat is nou het beste koffiezetapparaat met thermoskan?

De beste is de Melita Look IV Therm Timer. Dat meldt vergelijkingssite Debeste.com. De Melita Look IV Therm Timer (€105) is gemakkelijk te bedienen. Dankzij de timer staat de verse koffie klaar op het vooraf ingestelde moment. Als de koffie klaar is, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. 

Met de AromaSelector kunt u zelf kiezen hoe sterk u de koffie wilt hebben, zonder zelf de hoeveelheid water of koffie aan te passen. Zo kunt u 's morgens vroeg sterke koffie zetten en later op de dag een milder kopje. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,25 liter, de thermoskan 1,4 liter, voldoende voor 16 kopjes koffie.

Minpuntje is dat het waterreservoir niet afneembaar is. Het vullen gaat hierdoor wat lastiger dan bij koffiezetapparaten met een los reservoir. Ook geeft het apparaat redelijk snel aan het er een anti-kalk behandeling nodig is.

Bron: DeBeste

Auteur