Stelling: Zodra het weer kan, ga ik meteen naar het terras, de bioscoop of het museum

De terrassen, strandtenten, musea en bioscopen gaan waarschijnlijk weer open vanaf 1 juni. Dat maakte minister Rutte deze week tijdens een persconferentie bekend. Bent u van plan om er meteen gebruik van te maken zodra het weer kan?

Bij de versoepelingen van de coronamaatregelen gelden wel restricties. Zo blijft anderhalve meter afstand houden de norm. Verder geldt voor restaurants een beperking van maximaal 30 personen en alleen op reservering. Die beperking geldt ook voor bioscopen en theaters. Musea gaan ook weer open met kaartverkoop vooraf.

De reacties van burgers op de versoepelingen van de maatregelen zijn wisselend. De ene zegt niet te kunnen wachten weer het terras op te gaan, terwijl de ander liever nog even de kat uit de boom kijkt.

Hoe staat u hierin? Reageer op onze stelling.

Reactie toevoegen

55 Comments

Door Ellie (niet gecontroleerd) op di, 21-7-2020 - 20:04

Laat iedereen dat lekker voor zichzelf uitmaken. Liever dood aan corona dan geen sociaal leven.

Door Marja Pelgrom (niet gecontroleerd) op za, 13-6-2020 - 19:21

Je bedoelt 60 plus neem vast een pilletje want je hebt geen recht op leven meer?
Blijf zelf lekker thuis en laatanderen hun eigen keuzes maken. Overigens moet ik doorwerken tot 67. Pas maar op, onze democratie is in gevaar, onze grondrechten worden ons afgenomen, en straks kunnen we alleen nog vrijheiden krijgen als we ons laten inenten,( over mijn lijk) en chippen en volgen middels een app. Kijk maar eens wat filmpjes op ypu tube over crowd control, Bill Gates....Denk na

Door Frits (niet gecontroleerd) op do, 4-6-2020 - 22:10

Lekker belangrijk toch,

Door Annelies (niet gecontroleerd) op do, 4-6-2020 - 10:50

Ik ga niet naar de bioscoop of theater maar wel naar musea met tijdslot. Verder alleen buiten activiteiten totdat er een medicijn is.

Door Hannie (niet gecontroleerd) op zo, 31-5-2020 - 13:35

Niet perse een terrasje pakken, maar zeker wel naar museum en bioscoop!

Door Klazien van der Veen (niet gecontroleerd) op wo, 27-5-2020 - 10:48

waarschijnlijk te druk in het begin en je moet reserveren. Je kunt dus niet spontaan even een terrasje doen.

Door Joldert (niet gecontroleerd) op wo, 27-5-2020 - 09:14

We zullen heus wel eens een terrasje pakken maar niet meer of minder als anders. Let maar eens op wat de prijzen straks gaan doen. Mischien is het terrasje pikken straks wel gauw gedaan.

Door Harry U (niet gecontroleerd) op di, 26-5-2020 - 10:54

Het lijkt wel of een terras tot een heilige plaats wordt verheven. Voor corona meed ik al drukke plaatsen nu doe ik dat zeker. Een drankje in eigen tuin of balkon kan ook heel gezellig zijn. Voor onze voorouders was dát al een uitzonderlijke luxe, dus waarom laten wij ons wat aanpraten?!

Door lena (niet gecontroleerd) op di, 26-5-2020 - 02:45

Er is geen Immuniteit bij Corona

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 24-5-2020 - 00:52

Maak liever een mooie wandeling buiten met gepaste afstand met familie en vrienden. Is gratis bovendien. Waarom zou men het opzoeken? Na 3 drankjes houdt men in een café echt geen 1,5 m afstand meer. Als het zonodig moet..
60+ blijf thuis!