WhatsApp laat weten wanneer mensen over u praten

Getty Images

WhatsApp krijgt in 2022 waarschijnlijk een nieuwe functionaliteit. Het programma gaat gebruikers beter op de hoogte houden op het moment dat er over hen gepraat wordt. Dit betekent dat je een melding gaat krijgen als je naam genoemd wordt. Hoe werkt dit?

Notificaties op een smartphone worden apart gesorteerd, wanneer deze nieuwe optie binnen WhatsApp is ingeschakeld. Er zijn genoeg momenten dat je niet gestoord wilt worden door meldingen. Het stilzetten van meldingen of je smartphone is een uitstekende oplossing om dat voor elkaar te krijgen.

Wanneer er over je naam gepraat wordt, een app beantwoord wordt of je getagd wordt zal je een aparte melding krijgen. Op die manier heb je een handig overzicht van alles wat je echt gemist hebt. Wanneer deze functie wordt geimplementeerd is nog onduidelijk.

Veel nieuwe opties in 2021

WhatsApp heeft een druk jaar achter de rug. Waar het bedrijf eerst veel ophef veroorzaakte met de introductie van nieuwe gebruiksvoorwaarden pakte het vervolgens flink uit met functionaliteiten. Er verscheen bijvoorbeeld ondersteuning voor meerdere apparaten, gebruikers konden aan de slag met nieuwe hart-emoji en bepaalde gegevens konden verborgen worden voor contacten.

Bron: Nsmbl.nl

Auteur 
  • Redactie