Deze voorbeeldbrief helpt u om iets retour te sturen

U heeft via het internet een snoeischaar gekocht maar het product valt tegen. Wat doet u? Het is vaak lastig om een online aankoop ongedaan te maken. Deze voorbeeldbrief helpt u hierbij!

Veel webwinkels hanteren een duidelijk retourbeleid wanneer een product niet bevalt. Helaas is dit niet altijd het geval.

Wat zijn uw rechten?
Als consument heeft u recht op 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat u het product ontvangt. Webwinkels zijn verplicht uw retour te accepteren en het volledige aankoopbedrag terug te storten op uw rekening. De terugbetaaltermijn is uiterlijk 14 dagen na herroeping. Wettelijk gezien zijn de retourkosten voor de klant, maar er zijn vele webwinkels die deze kosten op zich nemen. Lees hier meer over uw rechten.

Spijt van een aankoop op afstand?
Gebruik onderstaande voorbeeldbrief om een product te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen!

Download nu de voorbeeldbrief >>

Reactie toevoegen

3 Comments

Door Anglea Stoller (niet gecontroleerd) op ma, 17-6-2019 - 10:09

zzz郵件內容zzz

Door Nettie (niet gecontroleerd) op vr, 23-12-2016 - 17:20

Geachte heer/mevrouw Evers,

Als het goed is, ziet u in het schermpje waarin "Word" staat een pijltje waarmee u andere programma's voor het downloaden kunt oproepen, zoals Adobe of (in mijn geval op het MacBook) Preview. Misschien lukt het u wel met een andere keuze.

Door R.L. Evers op vr, 9-12-2016 - 19:43

Waarom kan ik niet de voorbeeldbrief downloaden alleen als ik Office heb kan ik hem laden. Ik heb OPEN Office normaal kan ik alle post lezen ik of het nou Office of Open Office is je kan van alle twee de post lezen maar nu niet help me A.U.B.
met vriendelijke groeten van R.L.Evers