Getty Images
Met deze flensburger salat zult u zeker smullen!
Ingrediënten
- 150 gram doperwten (diepvries)
- 1 bosje radijs
- 6 kleine zure augurkjes
- Slabladen
- 1 eetlepel slasaus
- 1 eetlepel yoghurt
- 2-3 theelepels mosterd
- Bieslook
Bereiding
- Kook de doperwtjes in weinig water net gaar.
- Maak de radijs schoon en snijd ze in vieren.
- Halveer de augurkjes in de lengte.
- Maak de slabaden schoon en leg ze op een schaal.
- Maak een dressing van de slasaus, de yoghurt, royaal mosterd en klein geknipte bieslook.
- Schik de groente en augurkjes op de slabladen en schep de dressing er naast.
| Voedingswaarden per persoon | ||
|---|---|---|
| Recept | ||
| Energie | 110 kcal | |
| Eiwit | 5 gram | |
| Koolhydraten | 15 gram | |
| Vet | 3 gram | |
| Verzadigd vet | 0 gram | |
| Vezels | 5 gram | |
Bron
- Voedingscentrum