 
Getty Images
      
  Een simpel te maken visgerecht met koolvis. Lekker met gestoofde worteltjes, doperwten en aardappelpuree.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  30+ minuten
          Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- ½ theelepel provençaalse kruiden
- 1 teentje knoflook
- 2 stukken of moten koolvis
Voedingswaarden
    Energie 
              
  185kcal
          
    Eiwit 
              
  30 gram
          
    Koolhydraten 
              
  1 gram
          
    Vezels 
              
  0 gram
          
    Vet 
              
  7 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  1 gram
          
    Zout 
              
  0 milligram
          Bereiding
- Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
- Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken.
- Warm de grill of barbecue voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
	Menusuggestie
Lekker met gestoofde wortel met doperwtjes en aardappelpuree.
	
	Hiervoor heb je nodig...
- 250 gram wortelen
- 150 gram diepvries doperwtjes
- 1 eetlepel vloeibare margarine
- 6 opscheplepels aardappelpuree
Ingrediënten over?
Vis: verse vis bewaar je het beste zo koud mogelijk. Eet verse vis bij voorkeur dezelfde dag , eventueel de volgende dag. De vis is het best te bewaren door hem in vershoudfolie te wikkelen en met heel veel ijsblokjes bedekken
	 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum
 
 
 
 
 
 
 
 
