 
Getty Images
      
  Een heerlijke macaronischotel waar geen oven voor nodig is.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 1 ui
- 1 venkel
- 1 courgette
- 150 gram hamlapje
- 150-200 gram volkoren macaroni
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel provençaalse kruiden
- Paprikapoeder
- 1 eetlepel pesto
- 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
Voedingswaarden
    Energie 
              
  585kcal
          
    Eiwit 
              
  35 gram
          
    Koolhydraten 
              
  70 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  15 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  3 gram
          
    Zout 
              
  1000 milligram
          Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de venkel in reepjes en de courgette in blokjes.
- Snijd het vlees in dunne reepjes.
- Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bak het vlees in de olie. Bak de ui mee.
- Voeg de rest van de groente toe met peper, de Provençaalse kruiden en paprikapoeder. Stoof de groente in 10 minuten gaar.
- Roer de pesto en de uitgelekte macaroni door de groente en warm het geheel goed door.
- Geef er de geraspte kaas bij.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas: bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
    Bron 
          
  - Voedingscentrum
 
 
 
 
 
 
 
 
