Getty Images
      
  Heerlijk vegetarisch!
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  0-15 minuten
          Ingrediënten
- 3 bosuitjes
 - 1½ eetlepel vloeibare margarine
 - 3 eieren
 - 3 eetlepels halfvolle melk
 - 4 blaadjes lavas (maggiplant) of bladselderij
 - 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  225kcal
          
    Eiwit 
              
  15 gram
          
    Koolhydraten 
              
  5 gram
          
    Vezels 
              
  1 gram
          
    Vet 
              
  15 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  5 gram
          
    Zout 
              
  600 milligram
          Bereiding
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
 - Smoor de uienringetjes in de margarine enkele minuten.
 - Voeg wat peper toe.
 - Klop de eieren los met de melk en roer er de kleingesneden lavas en wat peper door.
 - Schenk de eieren over de uitjes en strooi de kaas erover.
 - Bak de omelet op laag vuur tot het ei is gestold.
 
Dieet info
Vegetarisch
Allergie info
Vrij van gluten. Voor het gebruik van margarine raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Menusuggestie
Lekker met andijviesalade met kruidencroutons en volkorenbrood. Hiervoor heb je nodig...
- Andijviesalade met kruidencroutons
 - 4 sneden volkorenbrood
 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum