PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Paksoi met zwarte boontjes

Vandaag staat op het menu: paksoi met zwarte boontjes. Lekker met volkoren macaroni. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 paksoi
  • 1 teentje knoflook
  • Stukje gemberwortel
  • ½ rode peper
  • 1 eetlepel olie
  • 1 blik zwarte bonen (uitlekgewicht ca. 275 gram)
  • Citroensap
Bereiding

  1. Maak de paksoi schoon en snijd de groente in repen.
  2. Pel de knoflook en snijd het teentje klein.
  3. Schil het stukje gember en rasp het.
  4. Snijd de peper in smalle ringen.
  5. Fruit de knoflook en de gember zacht in de olie.
  6. Voeg de paksoi en de ringetjes peper toe en roerbak de kool in een paar minuten gaar.
  7. Laat de zwarte bonen uitlekken, spoel ze af en schep ze door de paksoi.
  8. Warm goed door en maak het gerecht op smaak met wat citroensap.

Menusuggestie

Lekker met volkoren macaroni.

Hiervoor heb je nodig...

  • 150 gram volkoren macaroni

Ingrediënten over?

Spaanse peper: bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2 – 3 dagen. Lekker in een soep of door een koolsalade.

Aantal personen
2
Bereidingsduur
0 - 15 minuten
Bron(nen):
Energie
225 kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
6 gram
Verzadigd vet
1 gram
Vezels
10 gram
Zout
1 gram

Reactie toevoegen