Tilapia gepocheerd in mosterd-roomsaus

tilapia
Getty Images

Een lekker visgerecht met een bite. Super snel te bereiden en geschikt voor twee personen. Eet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks bosuitjes
  • ½ eetlepel maïzena
  • 1 dl bouillon
  • 75 gram crème fraiche light
  • ½-1 eetlepel grove mosterd
  • ½ dl droge witte wijn
  • 2 stukjes tilapiafilet

Bereiding

  1. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
  2. Meng de maïzena met een beetje water tot een glad papje.
  3. Breng de bouillon aan de kook en roer de maïzena er door.
  4. Klop er de crème fraiche en de bosuitjes door en laat de saus binden.
  5. Maak de saus op smaak met de mosterd en de wijn.
  6. Breng de saus weer aan de kook.
  7. Bestrooi de visfilets met peper en leg ze in de saus.
  8. Pocheer de vis in ca. 6 minuten gaar.


Menusuggestie

Lekker met snijboontjes en aardappelen.


Hiervoor heb je nodig...

  • 400 gram snijbonen
  • 6 kleine aardappelen


Extra informatie

Allergie info:
Voor het gebruik van bouillon raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.

Voedingswaarden

Energie 
245kcal
Eiwit 
30 gram
Koolhydraten 
7 gram
Vezels 
1 gram
Vet 
9 gram
Verzadigd vet 
5 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum