
Getty Images
Met kruidige champignons en tempé.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Ingrediënten
- 6 aardappelen
- 200 gram knolselderij
- 1 grote winterwortel
- 150 gram champignons
- 150 gram tempé
- azijn
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- paprikapoeder
- peper, paprikapoeder
Voedingswaarden
Energie
450kcal
Eiwit
20 gram
Koolhydraten
50 gram
Vezels
15 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
2 gram
Zout
300 milligram
Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in circa 20 minuten gaar.
- Schil het stuk knolselderij en snijd het in staafjes.
- Schrap de wortel en snijd hem in plakken.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Snijd de tempé in reepjes.
- Kook de knolselderij en wortel samen in weinig water gaar.
- Maak de groente op smaak met een paar druppels azijn.
- Bak de tempé in de hete margarine bruin. Bak de champignons kort mee. Maak op smaak met paprikapoeder en peper.
- Geef de groente en aardappelen bij de tempé.
Allergie info
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.